WMGames

Over W&M Games

W&M Games is opgericht in 1999 met als eerste doelstelling het aanbieden van een kwalitatief zeer professionele lijn van producten in de amusementssfeer, waarbij men moet denken aan vele types voetbaltafels voor zowel particulier als professioneel gebruik als ook poolbiljarts, tafeltennis, airhockeytafels, basketbal units en voetbalgoaltjes.

Wij voeren als hoofdmerk Garlando welk in de genoemde producten een vooraanstaande positie inneemt in Europa en waarvan wij importeur zijn voor Nederland en België.

De hele productielijn van Garlando is gebaseerd op kwaliteit en degelijkheid, en is gesplitst in een productlijn met muntinworp (voor exploitatie-doeleinden) en een productlijn zonder muntinworp voor bedrijfskantines en particulier gebruik.

Vrijwel alle leveringen worden middels eigen transport na afspraak op de plaats van bestemming geleverd. De communicatielijnen binnen W&M games zijn dusdanig kort dat heel snel gereageerd kan worden op wensen en behoeftes van klanten, kortom een snelle en zeer flexibele service.

Uiteraard hebben wij diverse andere merken voetbaltafels leverbaar zowel in nieuw als regelmatig in gebruikte staat zoals bijv. Deutscher Meister, Topper en Leonard.

Wij zijn gevestigd op het industrieterrein 'De Weijer' in Helmond en hebben een ruime showroom binnen ons pand waar de meeste Garlando en andere producten staan opgesteld. Dit maakt het voor eenieder mogelijk is om de spelen te bekijken en eventueel te testen op hun degelijkheid.

Tot ziens bij W&M Games

© 2024 WM Games. All rights reserved. | Internetbureau Intercessor.nl