Klantenservice

KLANTENSERVICE

WM GAMES staat voor persoonlijk contact, scherpe prijzen en een goede service. Ons streven is om de klant altijd zo goed mogelijk te informeren over onze produkten en mogelijkheden.Wij zijn telefonisch altijd bereikbaar en vinden het niet meer als normaal U persoonlijk te adviseren bij Uw aankoop. Uw online aankoop moet prettig en vertrouwd zijn.

WM GAMES is gevestigd in Helmond waar wij niet alleen een grote opslag van de goederen hebben maar ook een showroom waar U de diverse produkten kunt komen bekijken. Vanuit Helmond beleveren wij Nederland en Belgie op een snelle en efficiente wijze.

WM GAMES heeft eigen transportmogelijkheden. Wij kunnen dus niet alleen snel maar ook op tijd leveren. Als extra service kunnen wij de diverse tafelvoetbal spelen speelklaar bij U aanleveren. Lekker makkelijk.

WM GAMES is altijd op zoek naar nieuwe produkten. Wij proberen U geholpen door GARLANDO en DEUTSCHE MEISTER alle internationale ontwikkelingen zo snel mogelijk te laten weten. Ons assotiment is dan ook volgens de laatste trends en innovaties.

WM GAMES heeft een groot magazijn van de diverse onderdelen. Er is niets zo vervelends als nee te moeten verkopen als een klant onderdelen nodig heeft. After sales is dus bij ons ook belangrijk.

ONZE PRIJSGARANTIE

WM GAMES is altijd bezig ervoor te zorgen dat U koopt tegen de beste prijs. Het zorgt ervoor dat U niet alleen de beste service heeft maar ook de beste prijs.

WM GAMES vraagt U dan ook ons te informeren als U elders een produkt goedkoper bent tegen gekomen. Wij zullen dan niet alleen proberen te leveren tegen dezelfde prijs maar ook U een nog betere deal te geven. U kunt ons mailen naar info@wmgames.nl of bellen op 0492-564443.

WM GAMES WENST U VEEL SPEELPLEZIER TOE

 

© 2018 WM Games. All rights reserved. | Internetbureau Intercessor.nl