Klantenservice en Privacy Policy

KLANTENSERVICE

WM GAMES staat voor persoonlijk contact, scherpe prijzen en een goede service. Ons streven is om de klant altijd zo goed mogelijk te informeren over onze produkten en mogelijkheden.Wij zijn telefonisch altijd bereikbaar en vinden het niet meer als normaal U persoonlijk te adviseren bij Uw aankoop. Uw online aankoop moet prettig en vertrouwd zijn.

WM GAMES is gevestigd in Helmond waar wij niet alleen een grote opslag van de goederen hebben maar ook een showroom waar U de diverse produkten kunt komen bekijken. Vanuit Helmond beleveren wij Nederland en Belgie op een snelle en efficiente wijze.

WM GAMES heeft eigen transportmogelijkheden. Wij kunnen dus niet alleen snel maar ook op tijd leveren. Als extra service kunnen wij de diverse tafelvoetbal spelen speelklaar bij U aanleveren. Lekker makkelijk.

WM GAMES is altijd op zoek naar nieuwe produkten. Wij proberen U geholpen door GARLANDO en DEUTSCHE MEISTER alle internationale ontwikkelingen zo snel mogelijk te laten weten. Ons assotiment is dan ook volgens de laatste trends en innovaties.

WM GAMES heeft een groot magazijn van de diverse onderdelen. Er is niets zo vervelends als nee te moeten verkopen als een klant onderdelen nodig heeft. After sales is dus bij ons ook belangrijk.

ONZE PRIJSGARANTIE

WM GAMES is altijd bezig ervoor te zorgen dat U koopt tegen de beste prijs. Het zorgt ervoor dat U niet alleen de beste service heeft maar ook de beste prijs.

WM GAMES vraagt U dan ook ons te informeren als U elders een produkt goedkoper bent tegen gekomen. Wij zullen dan niet alleen proberen te leveren tegen dezelfde prijs maar ook U een nog betere deal te geven. U kunt ons mailen naar info@wmgames.nl of bellen op 0492-564443.

PRIVACY POLICY W&M GAMES V.O.F.

W&M GAMES respecteert de privacy van alle bezoekers van de website en draagt en zorg voor dat de persoonlijke informatie die U ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de (persoons)gegevens gebeurd op een wijze die in overeenstemming is met de eisen die de wet stelt. Hieronder laten we U weten welke gegevens we verzamelen als U onze website gebruikt en waarom we deze gegevens verzamelen.

WIE IS ER VERANTWOORDELIJK VOOR DE VERWERKING VAN DE PERSOONSGEGEVENS

W&M GAMES V.O.F. gevestigd aan de Grasbeemd 17 A in Helmond is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens; W&M GAMES V.O.F.         Grasbeemd 17 A          5705 DE           Helmond 

                              Emailadres; info@wmgames.nl                          Website; www.wmgames.nl

                              Tel. nummer; 0492-564443

                              KvK nummer; 17114213

                              BTW- indentificatienummer; NL807805488 B01

VAN WIE VERWERKEN WIJ PERSOONSGEGEVENS EN HOE KOMEN WIJ AAN DE GEGEVENS 

Wij verwerken de persoonsgegevens van iedereen die direct contact heeft met W&M GAMES V.O.F. zoals zakelijke klanten en contactpersonen van relaties. Wij krijgen de gegevens rechtstreeks van U wanneer er een bestelling wordt geplaatst op onze website, een account wordt aangemaakt of wanneer je contact zoekt via ons emailadres info@wmgames.nl

Wanneer U zich aanmeldt voor één van deze diensten vragen wij om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. Het kan voorkomen dat er gevraagd wordt naar persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant kunnen zijn. Dit maakt het mogelijk de vragen te verwerken en Uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens zoals naam-adres-woonplaats-mailadres en telefoonnummer worden opgeslagen op onze beveiligde server.

WELKE PERSOONSGEGEVENS WORDEN VERWERKT

W&M GAMES V.O.F. verwerkt de persoonsgegevens doordat er gebruik wordt gemaakt van onze diensten en/of deze gegevens zeld aan ons verstrekt worden. Persoonsgegevens die wij verwerken zijn;

Voor- en achternaam

Adresgegevens

telefoonnummer

E-mail adres

W&M GAMES V.O.F. VERWERKT DE PERSOONSGEGEVENS VOOR DE VOLGENDE DOELEN

- Om goederen en diensten bij U af te leveren

- Om U cq. Uw relaties te kunnen bellen of e-mailen indien nodig om onze dienstverlening te kunnen uitvoeren.

HOE LANG BEWAREN WIJ DE PERSOONSGEGEVENS

W&M GAMES V.O.F. bewaart de persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor de gegevens verzameld worden.

PERSOONSGEGEVENS DELEN MET DERDEN

W&M GAMES V.O.F. verstrekt uitsluitend persoonsgegevens aan derden als dit nodig mocht zijn voor de uitvoering van onze overeenkomst of er moet worden voldaan aan een wettelijke verplichting.

GEGEVENS INZIEN- AANPASSEN OF VERWIJDEREN

Er is ten alle tijden de mogelijkheid de persoonsgegevens in te zien en eventueel te corrigeren. Er is een recht ons te verzoeken om alle gegevens te verwijderen echter behalve de gegevens die wij op basis van de wet moeten of mogen bewaren. Tevens hebt U het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Op verzoek kunnen persoonsgegevens waarover wij beschikken naar U of een door U genoemde relatie worden gestuurd. Daarnaast hebt U recht om de eventuele toestemming voor de gegevensverwerking te anuleren cq. in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van de persoonsgegevens door ons bedrijf. Indien hiier gebruik van wordt gemaakt vragen wij om een gespecificeerd verzoek naar info@wmgames.nl incl. een kopie van het identiteitsbewijs.

Er is altijd een mogelijkheid een klacht in te dienen en graag lossen wij die klacht met U persoonlijk op.

WIJZIGINGEN PRIVACY STATEMENT

W&M GAMES V.O.F. behoudt zich het recht voor om eventueel indien nodig wijzigingen aan te bregen in deze privacy statement. Tevens willen wij jullie erop wijzen dat door gebruik te maken van onze website U aangeeft het privacy beleid te accepteren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2024 WM Games. All rights reserved. | Internetbureau Intercessor.nl